Tip top wenkbrauwen! Durf je bijzondere wenkbrauwmake-up te proberen?

Kleurrijke wenkbrauwen? Die zijn er niet goed voor iedereen. Is dat echt zo..? Tbh, gekke en rare wenkbrauwen kom je veel tegen op zomerfestivals. Dit bewijst dat we graag de sleur doorbreken en laten zien dat we uniek zijn. Wil je opvallen met buitengewone wenkbrauwen? Test de heetste ideeën voor ongewone make-up!

Tip top wenkbrauwen: hoe laat je ze er bijzondzer uitzien?

Gouden bogen

We hebben al gouden eyeliner, gouden nagels en zelfs gouden sproeten gezien! Het is tijd voor goudkleurige wenkbrauwen – ze zien er prachtig uit op een zonovergoten gezicht. Je kunt zowel een goudkleurige oogschaduw als een potlood gebruiken. Als je losse oogschaduw wilt gebruiken, moet je deze eerst mengen met gel of vloeibare primer, bijvoorbeeld natuurlijke olie of wenkbrauw setting gel. Als je wilt kun je gewoon wat gouden, losse oogschaduw over de wenkbrauwen sprenkelen – probeer een subtiel effect te krijgen, niet plakkerig.

Als je een product wilt dat door regen en wind gaat, ga dan voor professionele pommade – het is verkrijgbaar in talloze kleuren. Als je geen goudkleurige kunt vinden, haal dan gewoon zwarte pommade en meng het met gouden, losse oogschaduw.

Metallic wenkbrauwen

Je kunt prachtige metallic wenkbrauwen krijgen op een vergelijkbare manier: haal een professionele pommade, mascara of een metallic wenkbrauwpotlood. Een ander idee is het aanbrengen van een losse, metallic oogschaduw, gemengd met concealer of lichtgekleurde, crèmekleurige oogschaduw of een product voor het verdunnen van andere cosmetica, bijvoorbeeld duraline. Het laatste en meest gedurfde idee is het gebruik van metallic stickers of verwijderbare goudkleurige tatoeages.

Golvende wenkbrauwen

Golvende wenkbrauwen vergen veel tijd en geduld en is zeker een optie voor borstelige wenkbrauweigenaren waarvan de haren snel teruggroeien. Om de golvende wenkbrauwen te krijgen, moet je wat wenkbrauwen verwijderen om de golvende vorm te creëren. Als je geen zin hebt om de helft van je wenkbrauwen te plukken, kun je het effect ook krijgen door de juiste make-up: teken de golvende contouren en vul de gaten precies op met een pommade of een tint.
Dit soort make-up kost veel tijd en moeite, maar het je krijgt er wel een geweldig resultaat van.

Gevlochten wenkbrauwen

Nog een wenkbrauw make-up trend! Is het ooit bij je opgekomen dat je je wenkbrauwen kon vlechten?! Alles wat je nodig hebt is een precisie borstel, gel of pommade en veel vrije tijd. Eerst moet je de wenkbrauwen voorzichtig borstelen. Neem dan het borsteltje en een gekozen filler en teken het vlechtpatroon op de wenkbrauwbogen.
Deze look vereist precisie, handigheid en veel geduld, maar het effect is meisjesachtig en betoverend.

Browstickers

Een andere trend die populair is op festivals: hart- of sterrenstickers of gewoon die vormen op de wenkbrauwen schilderen. Een hit op zomermuziekfestivals, maar je kunt er midden in de winter voor kiezen voor het carnaval of de oudejaarsavond. Meisjes plakken meestal hartjes aan het einde van de wenkbrauwen, maar jij kiest wat je wilt!

Aanbevolen artikelen: