Fysiognomie: wat vertelt je wenkbrauwvorm over je karaktereigenschappen?

Er wordt gezegd dat ogen het venster naar onze ziel zijn. Toch zijn wenkbrauwen ook behoorlijk “demonstratief”. Het voorhoofd is een spier die veel emoties laat zien, en de wenkbrauwen maken er deel van uit. Behalve het fronsen, onthult alleen al het uiterlijk van je wenkbrauwen veel over je karakter en de aard. Wil je meer weten? Match je wenkbrauwvorm met een van de volgende beschrijvingen.

Hoe zorg je voor je wenkbrauwen, ongeacht hoe ze eruit zien?

Het maakt niet uit of je wenkbrauwen licht of donker zijn, dik of dun, jong of oud – je moet ze voeden. Waarom kom je er zelfs vandaag niet aan toe? Wenkbrauwen vormen het belangrijkste element van je gezicht, dus je moet ze het beste wenkbrauwserum geven. Je ziet het verschil in kwaliteit, volume, kleur en uiterlijk al na twee weken. Het is een briljante behandeling voor beschadigde wenkbrauwen die niet groeien, en een uitstekende behandeling waardoor de wenkbrauwen er beter uitzien en tegelijkertijd worden beschermd.

Wenkbrauwen zijn een van de gezichtskenmerken die ons in staat stellen emoties te zien. Er zijn maar liefst 12 spieren mee bezig, dus ze helpen ons om emoties uit te drukken. Welke karaktereigenschappen onthullen de wenkbrauwen?

Wat vertelt je wenkbrauwvorm over je?

Rechte wenkbrauwen

Vrouwen met rechte wenkbrauwen zijn zelfverzekerd en buitengewoon assertief. Ze zijn niet bang voor de confrontatie, weten wat ze willen en hoe ze dat moeten communiceren en bereiken. Deze mensen hebben meestal radicale overtuigingen en geven niet om de mening van anderen. Ze zijn toevallig onvergeeflijk en hebben een lange wrok. Het is ook moeilijk om ze op andere gedachten te brengen.

Hoge wenkbrauwen

Dames met hoge wenkbrauwen zijn meestal emotioneel. Als je ze voor het eerst ontmoet, lijken ze afstandelijk en ongenaakbaar. Je moet werken om hun vertrouwen te verdienen. Hun typische kenmerken zijn perfectionisme, zelfkritiek, gevoeligheid en terughoudendheid. Ze lijken alleen maar verwaand omdat ze gewoon heel gevoelig zijn.

Ronde wenkbrauwen

Mensen met ronde wenkbrauwen zijn erg vriendelijk, empathisch en zorgzaam. Ze stellen vaak de behoeften van andere mensen voorop en vergeten hun eigen behoeften. Vrouwen met ronde wenkbrauwen zijn erg sociaal en je vindt ze leuk op het moment dat je ze voor het eerst ontmoet. Je vindt het gewoon leuk om bij hen te zijn omdat ze weten hoe ze moeten luisteren. Ze hebben sociale vaardigheden ontwikkeld en zijn erg uitgaand.

Dunne wenkbrauwen

Dunne wenkbrauwen zijn kenmerkend voor verlegen mensen met een laag zelfbeeld die blijven zoeken naar de acceptatie van andere mensen. Ze worden graag omringd door mensen, zijn hartelijk, zachtaardig, gevoelig en vriendelijk, maar – let op! – als ze eenmaal in de steek worden gelaten, zetten ze je op een zwarte lijst.

Borstelige wenkbrauwen

Als iemand dikke, gedurfde wenkbrauwen heeft, betekent dit meestal dat hij zelfverzekerd is en zich bewust is van zijn aantrekkelijkheid. Mensen met dikke wenkbrauwen kunnen het niet schelen wat andere mensen over hen denken. Ze zijn volhardend in het streven naar doelen en leven hun leven ten volle. Dikke wenkbrauwen horen bij mensen die hun tijd actief doorbrengen. Dit soort mensen kan inconsequent zijn in hun gevoelens omdat ze te enthousiast zijn over elke persoon die ze ontmoeten. Wees voorzichtig, ze kunnen slecht gehumeurd zijn! Gelukkig gaat dat ook snel weer over.

Steile gebogen wenkbrauwen

Met gebogen wenkbrauwen ben je gezellig, spontaan, heel welbespraakt en heb je een groot gevoel voor humor. Mensen met steile gebogen wenkbrauwen houden van plezier en een snel levenstempo. Ze kunnen onder druk werken, houden van uitdagingen, zijn natuurlijk geboren leiders, nemen snel beslissingen. Vrouwen met steile wenkbrauwen zijn ongeneeslijke romantici, zeer koppig en volhardend.

Aanbevolen artikelen: