Hoe & wat te gebruiken voor perfecte wenkbrauwen? De beste wenkbrauw make-up producten!

Perfecte wenkbrauwen – dat klinkt als een droom. De werkelijkheid blijkt vaak niet zo te zijn. Ten eerste weten maar weinig meisjes hoe ze de wenkbrauwproducten goed kunnen opdoen. Ten tweede is het lastig om een geschikte vuller en de kleur ervan op de wenkbrauwen aan te brengen. Vraag je je af waarom een wenkbrauwpotlood de wenkbrauwen van je vriendin er fantastisch uit laat zien? Laat ons je vertellen wat je moet gebruiken voor je wenkbrauw make-up, hoe je het moet aanbrengen en waarom er geen one-size-fits-all producten zijn.

Wenkbrauwmake-up: hoe breng je het aan en welke producten kies je?

Voordat je gaat kijken naar HOE je wenkbrauwen te vullen, laten we ons eerst concentreren op WAT echt belangrijk is voor een strakke make-up. Naast de kwaliteit en duurzaamheid van de producten is ook de vorm belangrijk. Waarom? We hebben allemaal verschillende wenkbrauwhaartjes – het feit dat een wenkbrauwmascara de wenkbrauwen van je vriendin er geweldig laat uitzien, betekent niet dat jouw dunne wenkbrauwen er hetzelfde uitzien – een mascara is misschien niet genoeg. Voor patchy wenkbrauwen heb je een sterker product zoals pommade of tint nodig.

Vergeet niet dat de duivel in het detail zit. Je huidskleur (met andere woorden, een koele of warme ondertoon) dwingt je een bepaalde tint wenkbrauwproduct te kiezen. Als je bijvoorbeeld een koel type bent, zal een bruine filler je er vreselijk doen uitzien, zelfs als het lijkt op de kleur van je hoofdhaar. Als je problemen hebt met het kiezen van de beste kleur voor je wenkbrauwen, raadpleeg dan je schoonheidsspecialiste. Later zul je weten naar welke kleur je moet zoeken.

Wenkbrauw make-up: TOP producten

Je weet al wat belangrijk is behalve het goede product. Laten we eens kijken naar het marktaanbod. Welke producten zijn het waard? De onbetwiste winnaar is de iconische wenkbrauwpommade van Anastasia Beverly Hills, maar als je geen zin hebt om veel geld uit te geven aan een wenkbrauwvuller of als je liever eerst wat goedkopers wilt proberen, bekijk dan de lijst hieronder. De beste make-up producten voor de wenkbrauwen:

1. Maybelline Brow Satin Pencil

Het is geen gewoon wenkbrauwpotlood. Het is een ultralicht, automatisch potlood met zachte stift aan de ene kant en een kleine, zachte spons aan de andere kant (voor het doseren van het wenkbrauwpoeder). Dit kleine, slimme potlood kan met letterlijk een paar slagen een pro-look creëren. Het intensiveert de kleur en vult de vlekken op met haarachtige strepen.

2. Inglot Wenkbrauwpommade

Deze wordt steeds populairder. Hij zit in een klein potje, maar gaat heel lang mee. Inglot Pomade staat voor een hoge kwaliteit, perfect op elkaar afgestemde, natuurlijke tinten en een langhoudende formule die je wenkbrauwen bedwelmt en garandeert dat ze niet uitlopen door regen.

3. Loreal Tattoo Brow Pen

Dit is een heel slimme pen, maar het heeft een andere punt: het heeft 3 veren en dus trekt het 3 lijnen die verschillende dikte hebben (maar ze zijn allemaal haarachtig). Er wordt gezegd dat het vergelijkbaar is met het microbollingseffect. Microblazen in een pen? Waarom niet? Dit product is slijtvast en er zijn veel kleuren om uit te kiezen.

4. Lumene Wenkbrauw Shaping Wax

Het is een zeer slijtvaste en zeer flexibele wenkbrauwmascara met een gelachtige consistentie. Het borstelt niet alleen de wenkbrauwen en zorgt voor houvast, maar geeft ook een prachtige kleur. Het klontert niet en maakt de wenkbrauwen niet droog. De was heeft een verzorgende werking en beschermt tegen beschadiging. De kleuren zijn mooi, terwijl het borsteltje de dunste, meest zachte wenkbrauwen kan vastpakken.

5. Benefit wenkbrauwstyler

De keuze van bloggers en vloggers! Benefit kan opscheppen over het feit dat het een van de bekendste wenkbrauwe make-up merken is. Benefit Brow Styler is echt van hoge kwaliteit en knalt er echt uit. Er zijn 8 hooggepigmenteerde tinten die goed zijn voor zowel warme als koele ondertonen. Het product heeft plat lood waarmee je lijnen van verschillende dikte kunt tekenen, terwijl er aan de andere kant een zeer dunne applicator met nat poeder is die een verbazingwekkende pigmentatie en een perfecte consistentie heeft.

Aanbevolen artikelen: