Galaxy haar – enkele tips voor je haar vanuit de melkweg

Galaxy haar is, zoals je misschien wel al had gemerkt, drastisch in populariteit toegenomen. De prachtige heldere kleurencombinaties in de stijl maken het zo aantrekkelijk voor de meeste! Of je nu een harde diepe paars neigt meer naar een pastel blauw, de kleuren van de sterrenhemel zijn eindeloos.

Toch, zoals bij elk soort kleur en verven, is er altijd een weging van factoren om over na te denken voordat u een stijl en kleurcombinatie kiest. We hebben hieronder een paar tips gedaan hoe je het beste je Galaxy haar kunt houden zodat je dat schitterende sterrenstelsel kan behouden.

1. Kies een betrouwbare kapper.

Kies een kapper die je kunt vertrouwen – zij zullen in staat zijn om een goed idee te geven over wat er mogelijk is met de kleuren van je Galactische haar. Het is ook een goed idee voorafgaand aan je salon bezoek dergelijke foto’s te laten zien die inspirerend zijn, evenals een kleurschema dat je leuk vindt. Verder kan de expert je ook helpen bij de kleurkeuze als je twijfelt over de kleur of de stijl.

2. Weeg de voordelen en nadelen af.

Galactische haarkleuring geeft je een prachtig kleurenpalet met veel mogelijkheden. Maar voordat je je haar in een buitenaardse look gaat steken, is het verstandig om de voordelen en nadelen af te wegen. Galactisch haar kan een beetje minder onderhoud vergen als je daar voor gaat, maar als je bepaalde stijlen en tinten wilt, kan het ook wat meer onderhoud vergen dan anderen.

3. Bescherm je haar.

Als je eenmaal hebt besloten je haar heelhuids de ruimte in te sturen, is het belangrijk om het te beschermen. Laat je haar niet onbehandeld, het verdient wat verzorgd of enige aandacht! Go or sterke shampoos en conditioners zullen je haar gezond en mooi houden terwijl de beste manier om je kleuren te minimaliseren is je haar te behandelen met een speciale kleurverdiepende behandeling.

4. Ontdek de juiste styling technieken.

Je hairstyle kan een groot verschil maken bij het samenstellen van de perfecte Galactische stijl. Style je haar met behulp van speciale technieken, zoals curlingmeteen, die je kleuren mooier en meer levendig doen uitkomen. Experimenteer met verschillende stylingsmethoden om je haar te voorzien van de juiste glans die je wilt kan hebben. Stijl je haar met mousse, balsem, textuur spray en ga zo maar door.

5. Stel je haar goed in.

Jouw Galactische stijl schitteren zal wanneer je het goed verzorgt. Gebruik een goede haarserum om je haar te voeden en te hydrateren na elke wasbeurt. Ook al heb je misschien niet veel tijd om je haar te stylen, een beetje voorbereiding gaat een lange weg om gedurende de dag een fris en gezond kijkende stijl te behouden.

6. Laat je haar ademen.

Galactisch haar vereist meer aandacht dan andere haarstijlen. Probeer je haar daarom zo min mogelijk te hebben en laat het de kans om regelmatig te ‘ademen’. Het vermijden van strakke stijlen zoals staarten of vlechten is de beste manier om te voorkomen dat je haar uitdroogt en uiteindelijk zwak en dof wordt.

7. Wees realistisch.

Als je haar erg sterk beschadigd is, kan je de kleurcombinaties en technieken die je wilt kiezen misschien niet toepassen. Wees realistisch en kijk hoever je je haar wilt pushin. Vergeet niet dat het erg belangrijk is om voorzichtig te zijn als je de huidige toestand van je haar evalueert. Kies een stijl die bij je past – als je sensationele krullen wilt, maar je haar eruit ziet als een krans, kun je meteen duidelijk zien dat je haar hiervoor niet geëigend is. Neem altijd kortere stappen dan je originele plan. Je donks, hoewel begiftigd met koele kleuren, heeft misschien meer verzorging nodig dan je aanvankelijk had verwacht.

Naast de bovengenoemde stappen, zijn er nog vele andere facetten die je rekening dient te houden voordat je je haar de ruimte in stuurt. Zorg ervoor dat je ervoor zorgt dat je genoeg rust neemt en let op je eigen warmte- en stylinggewoonten en je zult in staat zijn om je perfecte Galactische haarstijl te creëren! Vergeet niet dat flair voor het ongewone altijd aanmoedigd wordt om op reis te gaan en je Galaxy haar te verkennen en te genieten!

 

Aanbevolen artikelen: