Nieuwe manicures voor de herfst

 

Het is bijna herfst en dit betekent dat het tijd is om je look aan te passen aan de nieuwe seizoensstijl. Ook je nagels verdienen wat aandacht. Herfst manicures zijn leuk en stijlvol en er is een grote selectie aan stijlen die je kunt uitproberen. Neem een babypasje, lak je nagels in verschillende gepigmenteerde kleuren of voeg wat fijne kleuren toe met kleurrijke edelstenen. De mogelijkheden zijn eindeloos. Dus wat staat er nieuw voor deze herfst?
Laten we eens kijken.

Borduurwerk Manicure

 

Het is het seizoen van bloemen, en dit geldt ook voor manicures. Embroidered Nail Art is de perfecte manier om je herfstlook een extra vleugje te geven. Je kunt ervoor kiezen om een verscheidenheid aan bloemen of ander decoratief pluiswerk op je nagels te laten aanbrengen. Je kunt ook kijken naar vintage bloemensjablonen als je volledig door bepaalde tendens wilt gaan. Dan kun je voor een ultra-stijlvolle look gaan door subtiele witte bloemensjablonen met een kleine kristallen steen in het midden op je kleurrijke lak te plaatsen.

Matte Nagel Lak

 

Matte lak is een grote trend in de herfst. Dit is dankzij het feit dat het smaakvol en basic is maar het ook een super chique sfeer maakt. Je kunt ervoor kiezen om een lichte ofille of beige lak te gebruiken voor een subtieler effect – wat perfect zal staan bij de warme aardetinten die alomtegenwoordig zijn op straat in de herfst. Of spring eruit en kies voor een vibrantere kleur zoals navy of inktblauw voorzien van een ultra-gladde matte afwerking.
Matte lak komt meestal met een nagellak- en topcoat gemaakt voor het matte effect, wat betekent dat je het makkelijk kunt doen thuis zonder een manicurist nodig te hebben.

Negatieve Ruimte Manicure

L

Negatieve ruimte manicures worden steeds populairder. Dit stijlvolle manier om je nagels te maken is een perfecte manier om je stijl te verfijnen. Met negatieve ruimte manicures kun je een kleurrijk accent creëren door verschillende tinten of patronen over elkaar heen te plaatsen – knalroze met glitters of zwarte stippen op kobaltblauw.

French Manicure

 

French manicures passen bij elke look. Ze zijn elegant, tijdloos en perfect voor het drukfolodderschema. We gaan terug naar de codingronden in de herfst met een klassieke mix van balletpink en wit. Dit seizoen houden veel mensen van de topcoat met mat effect, wat de perfecte keuze is voor als je de klassieke stijl wilt bijwerken. U kunt ook de French Manicure aanpassen door gepigmenteerde of glitterlak te gebruiken voor de basislak, of rode-winkelmiddelen toe te voegen aan de topcoat. Of kies voor een ​​unieke look en vervang zowel de rode-winkelmiddles als de topcoat door diepe oogverblindende kleuren die perfect zijn voor een mode-stijl.

Maan Manicure

 

De maanmanicure is een stijlvolle en heldere manier om je herfstlook een boost te geven. Dit ziet er stijlvol uit op alle vormen van de nagel en je kunt er creatief mee zijn in de kleuren die je gebruikt. Om een ​​echte statementlook te creëren, kies dan voor intense kleuren – het is een uitstekende manier om je look te moderniseren en af ​​te steken tegen de meer traditionele kleuren die in de herfst populair zijn.

Gedrapeerde Nagels

 

Gedrapeerde nagels zijn een grote trend geweest op Instagram dit jaar. Deze stijlvolle inspiratie wordt gemaakt door lint of ander gedrapeerd pluiswerk met behulp van kleefmiddelen op je nagels te plakken. Het is eenvoudig en kan je helpen extra visual intrest toe te voegen aan je look. Je kunt het ook dekken met een transparante lak voor extra verfijning. Of als je je manicure een klassieke twist wil geven, kom dan met een Liberté thema met Franse accenten in de stof.

Finale gedachten

 

Van kleurrijke bloemensjablonen tot gedrapeerde nagels en matlak, de stijlen die je kan gebruiken voor je herfstmanicure zijn eindeloos. Maak je klaar om je moderne en stijlvolle look te upgraden met de vele opties die je in deze herfst hebt. Je kunt je nagels kleurrijk houden of kiezen voor degenen die je subtieler wilt houden en er gaat niets boven een herfstlook met een knipoogje. Je kunt ervoor gaan, zowel qua kleur als in vorm, door die unieke stijlen en kleuren uit te proberen.

 

Aanbevolen artikelen: