Optibrow Advanced by Apot.Care Brow Enhancing Serum

Optibrow is een Frans merk maar dit betekent niet dat het uitsluitend geschikt is voor Fransen. Het is een intensief serum dat de groei van wenkbrauwharen versnelt en dat gebruikt kan worden door iedereen die niet tevreden is met de dikte van de wenkbrauwen.

Als Optibrow-serum regelmatig wordt aangebracht, kan men binnen enkele maanden merken dat de wenkbrauwen langer, dikker en donkerder worden. Hierdoor krijgen de wenkbrauwen meer volume en ziet de wenkbrauwrug er veel beter uit. Helaas lijkt Optibrow Advanced niet voor iedereen even effectief te werken – het hangt allemaal af van de individuele vatbaarheid voor de ingrediënten die het product in vorm worden gebracht. Er wordt gezegd dat het in veel gevallen niet werkt.

De belangrijkste stoffen die aan Optibrow zijn toegevoegd zijn: peptidemengsel, biotine, hyaluronzuur, panthenol en Optiwide®. Het is de moeite waard om te benadrukken dat dit wenkbrauwserum geen potentieel schadelijke stoffen bevat, en de hele lijst van ingrediënten is vrij kort. Toch kunnen sommige stoffen waarvan het product gemaakt is, irritaties veroorzaken bij een gevoelige huid.

Wat de applicator betreft, onderscheidt Optibrow zich niet van de gelijkaardige producten. De spons die ontworpen is om het product mee aan te brengen is gemakkelijk te gebruiken, hoewel de kwaliteit ervan veel te wensen overlaat.

Hoe gebruik je Optibrow? Dit wenkbrauwserum moet elke dag worden aangebracht, ’s morgens of ’s avonds, nadat de wenkbrauwruggen zijn bevrijd van onzuiverheden en make-upresten. De huidzone mag niet vettig of vochtig zijn, dus moet het gesleept worden voor het aanbrengen van Apot.Care Optibrow.

Grootte:
5 ml
Prijs:
te duur, niet geschikt voor de effecten
Werking:
voorwaarden en ondersteuning van de wenkbrauwhaargroei
Toepassing:
makkelijk maar duurt wel lang
Samenstelling:
kort, met voedende stoffen

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *